abundanceclubLogo

forside
program
hilsner
frivillige
facebook
presse
kontakt

··:: SommerDanseTræf lørdag d. 1. juli ::··

Vi fejrer sommerlivet med et stort sommertræf, hvor vi rykker ud i det grønne!
Hist hvor vejen slår en bugt, danse-fester vi så smukt:
Avalonhuset · Bjergager (Åsum Bygade 18, 5240 Odense NØ)

Sæt et stort kryds i kalenderen og glæd dig til varme vibrationer og danseglæde i omgivelser med højt til loftet!

15.00 Adgang til udeområdet, bar med kolde/varme drikke og kager - præsentation af det nye Avalonhus m.m.
17.30 Fællesspisning, nyd lækker indisk mad.
19.00 Lotussalen åbnes
19.30 Afrikansk Dans: workshop med unikke Akinyi (www)
21.00 Dansegulvet åbner - to stjerneglade mandlige muser: DJ Caplu & DJ Pichi
22.30 Event / præsentation
22.45 Dansegulv fortsætter
01.00 Kom smukt videre

Kom om eftermiddagen - pris for aftensmad er 85 kr. (Bar hvor du kan købe kolde/varme drikke og lækkerier åben fra kl. 15)
Kom om aftenen - entré inklusive garderobe er på blot 110 kr. (Bar åben frem til 01)

DU TILMELDER DIG ved at indbetale beløbet via MobilePay på 27 57 27 57:
110 kr. giver adgang fra kl. 19.00
195 kr. giver adgang fra kl. 15.00 inklusive aftensmad. (Skriv om du er til kylling eller er vegetar.)

Til aftensmaden serverer vi indisk mad, en lækker grøn karryret med ris, kylling og naanbrød samt en version for vegetarer.
Hjemmelavet kage, varme og kolde drikke kan købes i baren hele dagen - suppleret med hjemmebrygget chai om aftenen.

Afrikansk Danseworkshop "THUM"
Akinyi er født i Kenya, og på modersmålet Luo betyder ”Thum” sang, dans og musik.
Akinyi er en meget erfaren, livsglad og inspirerende workshopleder - glæd jer til herlig guiding med inciterende dansenumre, der sætter gang i både krop og stemme!

Afrikansk Dans er for alle og er en umiddelbar vej til glæde, mens vi skaber kontakt til os selv og andre. De bare fødder sætter en rytme og en bevægelse i gang. En bølgebevægelse breder sig op gennem knæ, hofter og brystkasse, hvor hjertet med et smil modtager impulsen og sender den videre gennem nakken til hovedet, som nikker og hilser kroppen velkommen.
Dans er en sjov måde at hente både glæde og styrke på. Gennem Dans og Grounding kommer du til at mærke hele kroppen og nyde at bevæge dig!

Hvorfor Afrikansk Dans?
- For at bevæge os fysisk og mentalt
- for at udrykke os
- For at give slip og give plads til nyt

Vi danser sammen
- For at vise at vi taler et fælles sprog, at vi lever
- Når vi danser giver vi slip på vores opfattelse af os selv og andre
- For at hele, for at huske vores historie og værdier

Det sker, når vi danser og bruger stemmen
- Afrikansk dans aflaster hjernen, og kombineret med rytmer og stemmebrug frigiver kroppen mange flere endorfiner, ”kroppens lykkestof”, end ved motion alene
- Forbedret hukommelse og dybere adgang til de fine instinkter og signaler
- Skærper dine sanser, opmærksomhed, og giver overblik
- Jo mere levende vores krop er, jo skarpere er vores sanser og opfattelsesevne. Når vi opfanger signaler i tide kan vi undgår skader, sygdom og stress. Energien og glæden fra dansen smitter af på andre områder i dit liv.
Akinyi

”Jeg kommer så nemt til at grine når jeg danser”


Akinyi Nyawade er Danser, Dansecoach, kursus- og foredragsholder.
Hun er godt groundet i sine rødder, når hun inviterer deltagere ind i hendes verden af Rytme og Dans. Er deltagerne uvante med at udtrykke sig til musik, er hun god til at skabe tryghed og tillid, så alle kan være med og får en dejlig oplevelse.
Siden 1996 har Akinyi stået på scenen og har optrådt med adskillige afrikanske dansegrupper, bandet Zebra, Corona Danseteater og teatergruppen Bantaba. Udover solooptræden har hun afholdt kurser og foredrag på virksomheder, institutioner, skoler og for private. I 2013 tog hun Danse Coach uddannelsen hos Zitta De Fries. Se mere på (www)

 


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra sidste fest lørdag d. 31. marts


Vi glæder os til at tage imod både kendte som nye danselystne gæster -
og fejre forårets abunDANCE med jer!
Ingen tilmelding, du dukker bare op med åbent sind og danselyst.
Vi har omtryllet Kulturmaskinen til et af byens rareste og mest smilende danse- og mødesteder. Kom og vær med til en opløftende oplevelse, og ta´ dine gode venner med!

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop: Åbn Dit Hjerte / Mette Zabel og Neda M Noh
21:00 Discoteque / glæd dig til særligt udvalgte dancetracks med DJ Caplu og DJ Pichi
21:00 Vores eventyrhule med hjemmelavet Chai åbner
22:00 Discoteque fortsat
00.15 Live Event / Harpespil / Nanna Wich
00.25 Slow Down Discoteque / blide, rytmiske sjælere
01:00 Kom smukt videre

Aftenens Workshop Åbn Dit Hjerte
Mette Zabel og Neda M Noh leder en workshop, særlig skabt til denne aften og abunDANCEclub's gæster. Aftenens workshop er tilpasset, så ALLE trygt kan være med uden forudgående erfaringer med workshops, og med stor respekt for deltagernes forskelligheder og grænser:

Velkommen til en aften med kærlighed og intimitet!
Intimitet starter i os selv og med os selv. Intimitet handler om at lægge mærke til kroppen, sindets og hjertets stemme. Lægge mærke til, hvad der rører sig inden i dette øjeblik. Intimitet med et andet menneske handler om at skabe kontakt til dig selv og gennem sansninger at opleve mennesket over for dig.

Kærlighed kan være så simpel at forstå og noget at det sværeste at udleve. I al sin enkelhed er kærlighed dét, der er til stede, når dit hjerte er åbent. Hjertet minder os om og tillader os at se et andet menneske i det lys, som den de i virkeligheden er - fri for vores egne projektioner om hvem de burde være.

Hjertet er det første rum, hvor vi kan være den samme som vores væren eller vi kan være forskellig fra vores væren. I hjertet kan vi enten være lukket og hærdet eller åben og blød. Når hjertet er lukket er vi i forsvar og det vil manifestere sig i alle livets aspekter. Når vi læner os ind i hjertet, vil vores bevidsthed blive udtrykt i sin sandhed, og det er det samme som vores væren.

På vores workshop vil du gå gennem en række teknikker og øvelser, og opdage dit hjertes dybder i mødet med andre mennesker. Disse værktøjer vil gøre dig i stand til præcist, klart og kraftfuldt at undersøge og opleve en verden af polaritet og få hjerteforbindelse i dit eget liv og med andre. De er for både kvinder og mænd, singler og par som ønsker at fordybe sig i hjertet - gennem viden og øvelser, som du kan tage med hjem og bruge i dit liv umiddelbart efter workshoppen:

* Lær hvordan du gennem din krop og væren kan udtrykke kærlighed
* Træn din evne til at give spontan feedback
* Opøv evnen til transmission gennem hjertet
* Mærk dig selv og andre igennem dit hjerte og verden omkring dig
* Lær at bruge din energi på en måde, som åbner dig selv og andre mere

Du vil på workshoppen få mulighed for at øve med flere forskellige partnere, både mænd og kvinder.

Vi vil rigtig gerne have så mange som muligt med og gerne mange dejlige mænd. Så hvis du er en af dem der udsætter, vil overveje eller tænker at det ikke er noget for dig, så inviterer vi netop dig til at komme og se hvad aftenen bringer med sig.
Mette&Neda


Mette Zabel & Neda M Nohi, er en del af Intimacy and Attraction ®, Danmark. Begge har flere års erfaring med at facilitere workshops, kvindegrupper og 1til1-sessions med mennesker, som interesserer sig for kærlighed, intimitet og livets dybde. Læs mere her

Vi glæder os til at møde jer i det idylliske Odense!

Kærligst
Mette & NedaDJs
Glæd jer til aftenens to DJs, én fra øen østpå og én fra vores egen ø: DJ Caplu og DJ Pichi!
Caplu er en af de mest erfarne og garvede DJs på den alternative dansescene, som til stadighed fornyer sig men samtidig fastholder trygheden ved klassikere, der virkelig sætter dansegulvet i brand. PicHi er lokal fynbo og rykker med stormskridt frem som DJ, der både sikrer danselyst og overraskelser. Har du et nummer du absolut ikke kan sidde stille til, kan du fortælle om det på FB-eventet her - så vil vi prøve at få det med i løbet af aftenen!

Live Event
NannaHarpe

Ti minutter over midnat gearer vi ned: Nanna Wich trakterer os med vederkvægende harpespil. Lad roen falder på dig og nyd en stille stund. Dansemusikken efter eventet vil være stille numre - sjælere ku`man kalde det - som lægger op til andre måder at kropslege og danse på.

Godt at vide
Entré 110 kr. inklusive garderobe. Fra kl. 23 halverer vi prisen. Vi tager MobilePay på 27 57 27 57.
Du kan komme når det passer dig, men vi opfordrer dig til at deltage i workshoppen - måske gemmer der sig nogle glædelige oplevelser, du ikke havde forventet!

 · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Fra festen lørdag d. 19. november


19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Danseworkshop / Kirsia Isabella (www)
21:00 Discoteque / glæd dig til nøje udvalgte tracks med DJ Soulstar og DJ Pichi
21:00 Vores eventyrhule med hjemmelavet Chai åbner
22:00 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre

Aftenens Workshop "ParDANSE · Næring & Nydelse"
Deep Dancing har mange lag og facetter...
Det skal være sjovt - attraktivt og spændende for din sjæl at smelte stadigt fuldere sammen med din fysiske krop og udfolde sig igennem den - dag efter dag - år efter år... og derfor har aftenens DybdeDans-workshop særligt fokus på det legende og eksperimenterende i samspillet med hinanden.
Med andre ord: RÅ-kreativ og befriende uhøjtidelig PARDANS.
Så glæd dig til at ånde igennem og være - frit frækt og frodigt DIG - i bevægende kommunikation med vekslende dansepartnere - til alverdens forskellig skøn, varm og gribende musik - og få masser af ny inspiration til autentisk danseinteraktion!

Samlet varighed 1 1/2 time inklusiv lange passager med fri danseboltren...
Kirsia
Kirsia Isabella er udøvende multikunstner og sundhedsinnovatør, og har ledet grupper og individuelle i kreativ, nærende og forløsende dans og stemme siden 1989 hvor hun som den første i Danmark blev uddannet 5Rytme(R) instruktør. Hun kører bl.a. DybdeDans for kvinder netop nu i Odense. Se mere på www.kirsia.dk

DJs
Glæd jer til aftenens to DJs, én fra den lille ø østpå og én fra vores egen ø:
DJ SoulStar og DJ Pichi!
Der har været et ønske om lidt flere velkendte musiknumre, det er givet videre til de skønne DJs: Forvent skønne overraskelser der virkelig rykker, og numre du kender og trygt kan nyde!

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 15. oktober


19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Danseworkshop / Camilla Steen Larsen (www)
21:00 Discoteque: glæd dig til et sæt med DJ Rellok (www)
21:00 Vores eventyrhule med hjemmelavet Chai åbner
22:00 Discoteque: rutinerede DJ Lovely sørger for høj energi på dansegulvet
01:00 Kom smukt videre

Aftenens Workshop "Soul Motion"
"Soul Shiner" - Soul Motion™ Workshop

Vi danser med rummet 360° omkring os. Vi danser alene og sammen. Du inviteres til at bringe det, der ikke er vigtigt længere til ende. Lad os sammen - du og jeg - begynde igen.
Hvad kunne du have brug for én hviskede i dit øre lige nu?

Soul Shiner minder os om at både "skønheden og udyret” er en del af os... vi er altid en inspiration. Læn dig ind i dét omkring dig, du behøver ikke at gå vejen alene.
Hvor starter vores dans sammen og hver for sig?

Du kommer et skridt nærmere dig selv, når du mødes i dansen med Camilla. På dansegulvet får du lov at opleve det du muligvis havde glemt. Lad os tage det med os ud på hverdagens dansegulv!

Camilla siger:
"Remember to let your soul shine, someone or something next to you might need that light." Jeg glæder mig til at dele denne aften med DIG!
Camilla
Camilla har i år 25 års jubilæum med undervisning i bevægelse.
Hun rejser i Europa og afholder workshops i Soul Motion og Nia og er indehaver af eget studie på Frederiksberg. Læs mere om Camilla www.studionia.dk

DJs
Glæd jer til aftenens DJs, der begge kommer fra den lille ø østpå for at skabe en dejlig aften sammen med os! Tak fordi I kommer - tak for dét i giver!

Dj Rellok - Warrior of Heart.
Dj Rellok har sine rødder fra Wien i Østrig og sin helt egen unikke stil. Kom og nyd sounds der mest af alt kan beskrives med House - Lounge - Dance - Swing. The dance doesn’t stop!

DL Lovely: Fuldender aftenen med tracks udvalgt specielt til abunDANCEclub! Har stor erfaring fra Samsara Dance Club og flere besøg hos os i Odense.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 17. september

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop "Dance ´n Sweat" / Anette Vinston Ritz (www)
21:00 Discoteque / DJ Soulstar og DJ PiChi
21:00 Vores eventyrhule med hjemmelavet Chai åbner
22:50 Måske en lille talentfuld Live Event...
23:00 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre

Aftenens Workshop "DANCE´N SWEAT"
Alle er velkomne - og alle kan være med!
Anette fortæller:
Nia bliver til Dance`n Sweat! (Læs om Nia her)
Jeg står i en overgangsfase, hvor jeg som Nia instruktør har brug for at blande hele mig ind i dansen. Hele mig består af mange år med moderne dans (en særlig kærlighed til danseimprovisation), lidt Zumba vrik og danseaerobic.
Dance´n Sweat bevarer mange elementer fra Nia (dans, healing arts og kampsport). Bl.a. det at bevæge sig med forskellig energi - flydende, med kampsportens præcision, langsomt og hurtigt, energisk og nydende. Kroppen kan lave så mange former OG det vigtigste er rent faktisk, at mærke bevægelsen undervejs. Mærke sig selv, mærke hinanden og mærke livet. Det veksler mellem "follow the leader" workshop og guidet danseimprovisation. Måske også noget to og to. Og du kan sagtens finde ud af det!

Da jeg er kropsterapeut (Rosenterapeut og TRE rysteterapi) kommer der filosofiske og kropslige input fra denne boldgade også.

Det bliver et skønt dansemiks, hvor du kommer til at nyde din egen krops bevægelser sammen med andre.

Det er bedst med løstsiddende tøj og medbring noget skiftetøj til bagefter.

Jeg er også forfatter til romanen "Slået Skæv", læser en kandidat i Idræt & Sundhed og giver behandlinger efter Rosenmetoden og TRE rysteterapi. Se www.intelligentkrop.dk eller www.vinstonritz.dk

Jeg glæder mig!
Kærligst fra Anette


AnetteRitzNiaJoyAnetteRitzOutdoor

DJs
DJ Soulstar og DJ PiChiAnandaSoulStar

 PiChi

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 20. august

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop / Afrikansk Dans med Akinyi Nyawade
21:00 Discoteque / DJ Lovely
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:50 Måske en lille talentfuld Live Event...
23:00 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre

Afrikansk Danseworkshop
Afrikansk dans skaber direkte legende kontakt til deltagerne med udgangspunkt i den enkeltes personlige udtryk. Vi spiller rytmer, danser og synger.
Afrikansk dans er en helt naturlig og vigtig måde at opleve sig selv og fællesskabet på.
Deltagerne træner samarbejde og opmærksomhed i en proces, hvor de er medskabere og derved oplever ejerskab og samhørighed.

Min opgave er at skabe et rum, hvor du opnår mod og lyst til at udtrykke dig med krop og stemme, og dermed opnå en særlig kontakt til dig selv og andre.
Afrikansk dans taler til vores indre og er en direkte måde at nå derind i mennesket, hvor det talte sprog ikke rækker.

Hvorfor Afrikansk Dans?
Det er en gave at leve, og dansen er en måde at fejre livet på!
Mange mennesker sidder meget ned, optaget af fremtiden og fjerne mål, og det er at miste jordforbindelsen. Når dette sker mærker vi ikke vores fødder/ben og vi låser i hoften, spænder i ryggen og trækker vejret overfladisk. Dansen giver os en dybere vejrtrækning og får os til at løsne op i hele kroppen, så den bedre kan imødegå mentalt, fysisk eller emotionelt pres, bearbejde den og finde sit sunde og stabile ståsted igen.
AkinyiAkinyi
Workshoppen er for alle
Indhold: opvarmning, grounding, dans, sang og rytmer.
Tag træningstøj på og et tørklæde/stykke stof med som når rundt om livet.
I får brug får at skifte tøj bag efter.

Akinyi Nyawade
Kommer fra Kenya og er Danser, Danse-Coach og Foredragsholder.
På mit sprog, Luo, har vi kun ét ord for sang, dans og musik, nemlig "THUM".
Med Thum bearbejder vi og udtrykker tanker og følelser og får derved mere energi, glæde og kontakt til os selv og andre. Siden 1984 har jeg undervist i institutioner og virksomheder, og for private samtidig med at være scenekunstner. Jeg danser for livet. Og med alle,som har lyst til danse.

Udbytte ved Afrikansk dans og Thum
Afrikansk dans styrker deltagerne både fysisk og mentalt, emotionelt og socialt.
Deltagere bliver mere engagerede, kontaktskabende og opmærksomme.
Sang, dans og musik fremmer dynamikken, da vi får flere sider i spil og lærer hinanden at kende på nye måder. Deltagernes glæde og nysgerrighed på sig selv og andre vokser i takt med tillid og lysten til at udforske livet og lære mere.

DJs
DJ Lovely
DjLovely

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 11. juni

Sæt kryds i kalenderen nu - dejligt at kunne tage imod jer alle igen allerede denne lørdag!
Ingen tilmelding nødvendig, du dukker bare op med åbent sind og kridtede dansesko.
Vi har omtryllet Kulturmaskinen til byens rareste og mest smilende danse- og mødested. Sæt aftenen af til en opløftende oplevelse, og ta´ gerne dine venner med.

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop / "Deep Dancing - and Singing" / Kirsia Isabella Olufsen (www)
21:00 Discoteque med DJ Lovely & DJ PiChi
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:50 Måske en lille talentfuld Live Event...
23:00 Discoteque med DJ PiChi & DJ Lovely
01:00 Kom smukt videre

Workshop
Glæd jer til at møde Kirsia, som byder på oplevelser for både krop og stemme i aftenens workshop. Kirsia er en multimusisk, mangfoldig buket af blomster fra alle verdenshjørner, besøg hende på www.miraka.dk

DEEP DANCING - AND SINGING
En elsket krop er en glad krop sund krop - smuk krop
Skøn lille legende og sanselig dansangworkshop for dig der vil danse og leve fra din kerne…
dig der vil gi’ los og udfolde din sjæl… dig der gerne vil nyde din krop præcis som den er…
dig der er stresset og trænger til at geare ned og lade op…
dig der gerne vil ha’ mere energi.

Vi bevæger os igennem forskellige stemninger og bli’r mindet om at man fint kan danse til andet end tonsende teknorytmer... smil... Vi leger også med lyd og laver fælles symfoni... nyder stilheden ind i mellem – grounder og spænder af... for hele havet skal med i floden... hele havet skal med… VELKOMMEN
KirsiaKirsia
Kirsia Isabella var landets første 5Rytme instruktør og har ledet danse- og stemmegrupper siden 89. Hun er desuden sanger, komponist og forfatter til bestseller om elskov.
Se mere på www.miraka.dk

DJs
DJ Lovely og DJ PiChi inspirerer, supplerer og løfter hinanden op til at yde deres bedste i dansens navn - byens gladeste DanseDiskoDrengeDuo!
Lovely&PiChiLovely&PiChi2

DjLovely
Dj Lovely fortæller:
Jeg spiller dejlig musik - ganske enkelt! Musik med glade rytmer, glade melodier og glade tekster - uanset kunstner, genre, land og tidsperiode! Det handler om sjæl, flow, hjerte, kærlighed, bevidsthed, lys, leg, liv & glæde - i musikken og i dansen!
Let your soul take control - on the dancefloor and in life. Namasté - Lars (Det er Lars til venstre - red.)

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 14. maj

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop: "Love Meditation" ved Tine May Lindblå - alle kan være med!
21:00 Discoteque: DJ Soulstar og DJ PiChi
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:45 Live Event
23:00 Discoteque: DJ Soulstar og DJ PiChi
01:00 Kom smukt videre

Workshop
Tine besøgte os sidste år, og det er med stor fornøjelse, at vi atter har hende på programmet. Hun vil kærligt og med respekt for den enkeltes personlige grænser guide os gennem en musikalsk meditation, som hun har stor erfaring med.
Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse. ALLE med danseglæde og åbent sind vil blive en uforglemmelig oplevelse rigere: alle kan være med - alle er velkomne!
TineMay
"Love Meditation" er en social og aktiv dansemeditation, hvor vi møder hinanden med hjertevarme, øjenkontakt og energi. Der vil også være elementer af sang og indre fordybelse. Meditationen understøttes af forskellige rytmer, der er komponeret specielt til netop denne meditation. Love Meditation er oprindeligt udviklet af Veeresh fra Humaniversity. Der vil være ca. 15 minutters grundig introduktion og meditationen vil vare ca. 1 time. Det er en fordel at komme i behageligt og løstsiddende tøj med plads til bevægelse og udfoldelse.Tine may Lindblå har mange års erfaring med aktive og dynamiske meditationer. Hun er parterapeut, socialpædagog, underviser og afholder workshops og kurser. Besøg hendes side "Terapi & Meditation" på Facebook her

DJs
Glæd jer - det gør vore to DJs!
GerhardAnanda

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 20. februar

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Danseworkshop: "De 5 Rytmer" med Annette Uhlemann & Jan Redsted
21:00 Discoteque med DJ Lovely (København) og DJ PiChi (Odense)
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:45 Live Event måske?
23:00 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre

Workshop
Glæd Jer til en skøn danseworkshop med De 5 Rytmer - I hænderne på to meget kyndige undervisere, Annette Uhlemann og Jan Redsted.
De 5Rytmer er en guided bevægelsesmeditation og indeholder både ekspressiv vild dans og meditative elementer. De 5Rytmer opfylder det moderne menneskes behov for meditation, udtryk, dans, katarsis, kreativitet, give slip og finde mening og forbundethed i de kaotiske tider vi lever i.
De 5Rytmer adskiller sig fra andre bevægelsesformer, da den netop ikke handler om at presse kroppen ind i den "rigtige" form men, i stedet prøver at frigøre danseren og den vilde utæmmede kreativitet vi alle har i os!
Alle naturfolk har i alle tider brugt dans og ekstase som højdepunktet til enhver rituel-, ceremoniel og spirituel handling. Ryste, stampe, svede og danse til egoet slipper og ånden tar over. De 5ytmer er skabt ud af denne tradition.
Selvom de 5Rytmer ikke er terapi kan det være både forløsende og katharsisk og indeholder elementer fra shamanisme, østlig filosofi og er ligeledes inspireret af transpersonel psykologi.
De 5Rytmer undervises kun af lærere der har gennemgået 5Rhythms® Teachers Training i USA.
annette janWorkshoppen ligger fra 19:30 til 21:00 og alle kan være med. Du er også velkommen til at komme bagefter, men prisen er den samme, så hvorfor ikke kaste dig ud i en ny og berigende oplevelse - du er i trygge hænder i abunDANCEclub, det lover jeg dig! Læs mere her:
www.5rytmer.dk
www.uhlemann.dk
Live Event
Info på vej

Aftenens DJs

To DJs vil forkæle os og garantere bredde og inciterende rytmer på den musikalske palet!

DJsGlæd jer til besøg af DJ Lovely (København), altid fuld af god smittende energi og med kufferten proppet med udsøgt dansemusik!
DJ PiChi har været glad for rytmer siden barndommen.
DJ PiChi elsker eksotiske rytmer, det funkede, lidt skæve - alt det, som appellerer til dansefantasien og improvisationslysten. Se frem til en intens danseoplevelse med østrigsk-fødte DJ PiChi!· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 16. januar

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Danseworkshop "JA" med Camilla Steen Larsen
21:00 Discoteque
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:45 Live Event
23:00 Discoteque
01:00 Kom smukt videre

Workshop
Årets første abunDANCEclub er med workshoppen "JA" med Camilla Steen Larsen.
"JA" er en workshop i bevægelses-bevidsthed.
Vil vi ikke alle gerne finde vores ja, og for hvert trin vi tager mærke det mere og mere?
CamillaSteenLarsen
Camilla spørger:
"Hvor starter DIN dans? Jeg har selv gået igennem mange nej'er den sidste tid. Hvis jeg istedet for at sætte fokus på faste intentioner for året 2016, spurgte mig selv hvad jeg vil åbne mit hjerte op til, bliver det en fornemmelse for åbenhed og muligheder - fremfor at skulle et bestemt sted hen.

Hvad ønsker du at åbne dit hjerte op til i 2016? Kom og find dit "JA" og lad os sammen starte 2016!
Jeg glæder mig til at dele denne aften med DIG!"

Din sandhed bliver shaket en smule, når du træder ud på gulvet med Camilla. På dansegulvet får vi lov at opleve dét, vi måske har glemt. Det kan vi tage med os, når vi danser på hverdagens dansegulv.

Camilla har i år 25 års jubilæum med undervisning i bevægelse. Hun bringer inspiration fra bl.a TCM, Soul Motion™, Nia og QiGong. Hun rejser i Europa og afholder workshops.
Læs mere om Camilla: www.studionia.dk
Studio Nia Copenhagen Video: www.youtube.com/watch

Aftenens DJs

Hele tre DJs vil forkæle os og garantere bredde og inciterende rytmer på den musikalske palet!
DJDiChi
DJ PiChi har været glad for rytmer siden barndommen. Musikken er blevet hans levevej, både som musiker, musikterapeut og som daglig leder af det professionelle handicaporkester BALI.
Som DJ elsker PiChi eksotiske rytmer, det funkede, lidt skæve - alt det, som appellerer til dansefantasien og improvisationslysten. Glad dig til en intens og farverig danseoplevelse med østrigsk-fødte DJ PiChi!

Vi skal også opleve DJ Camy: det navn Camilla Steen Larsen bruger når hun star bag pulten som dj. Efter mange års workshops med dans og bevægelse i og udenfor Danmark, deler DJ Camy nu ud af sin skønne musiksamling. Hendes hjerte banker for Funk, Jazz, Drum’n’Bass, World, Soul...DjCamy
Når du står på dansegulvet bliver du taget på en rejse fra funky mainstream til gamle remixede classics over percussion upbeat tracks til elektronisk Rare Grooves.
Go meet the music – where in your body does the music play?
Live percussion er én af de ting, der kendetegner Camy – hvorfor? Fordi hun ikke kan lade være ;-)

DjDominikEndelig skal vi glæde os til Dj Rellok ·::· Warrior of Heart.
Dj Rellok har sine rødder fra Wien i Østrig og sin helt egen unikke stil. Kom og nyd sounds der mest af alt kan beskrives med House - Lounge - Dance - Swing. The dance doesn’t stop!

 

 

 · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 21. november

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop / "De 5 Rytmer" med Nina Ejlskov (www & www)
21:00 Discoteque · glæd jer til at opleve DJ SoulStar og DJ Gerhard
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet varm, krydret økoæbledrik & Chai åbner
22:45 Live Event
23:00 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre

Workshop
Certificeret 5Rhythms teacher Nina Ejlskov lægger sammen med Jer fundamentet for en skøn aften. Alle er velkomne - alle kan være med!

NinaEjlskovHvad er 5Rhythms?
5Rhythms er skabt af Gabrielle Roth og praktiseres af titusindevis verden over. Det er en dynamisk meditations praksis, en bevægelsespraksis gennem 5 rytmer, eller energistrukturer, der tilsammen danner en wave - en bølge.
Osho sagde: "Selv hvis du ikke kender de rette trin, kan du danse. Og hvis du kan danse, hvem bekymrer sig så om de rette trin?”
Alle kan danse 5Rhythms. Uanset om du har prøvet det før eller ej. Uanset alder, kropsform, eller sindsstemning. Blot der er lyst og nysgerrighed til bevægelse og meditation. Det er en spirituel praksis der inviterer til at give slip på sindets tankemylder og åbne op for en højere visdom; kroppens og hjertets visdom.
Thai-chi mestre øver den samme bevægelse igen og igen. Ikke for at kunne bevægelsen perfekt, men for at blive et med bevægelsen. Det er det vi gør i 5Rhythms. Vi bevæger os gennem landskabet af 5 rytmer, ikke for at kunne bevægelserne perfekt, men for at blive ét med rytmen. Blive ét med energien.
"Energi bevæger sig i bølger. Bølger bevæger sig i mønstre. Mønstre bevæge sig i rytmer. Et menneske er bare det; energi, bølger, mønstre, rytmer. Intet mere. Intet mindre. En dans." ~ G. Roth

Aftenens DJs

AnandaSoulStar Aftenens DJ bliver den skønne og rutinerede DJ SoulStar. Hun har været DJ i 21 år og har glædet dansefødder i Miami, Grækenland og Danmark.

"Jeg ønsker at inspirere danselysten hos publikum ved at tage dem på en musikalsk rejse verden rundt med fede rytmer og lækre housebeats". Indimellem supplerer vi med udsøgte tracks fra vores egen uimodståelige musiksamling.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 17. oktober.
Se eventet på Facebook her

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop · "Hjertets Dans" med Richard Løvlund · Natha Yoga Center, Odense
21:00 Discoteque · DJ Caplu og DJ Susan
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:50 Live Event · Fritze Buur · ord og tanker om levende kærlighed
23:10 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre

OM AFTENENS WORKSHOP
Velkommen til en hjertelig aften guidet af Richard Løvlund fra Natha Yoga Center Odense, som har 10 års erfaring med yoga og tantra samt har arbejdet en del med at vække hjertet både i workshops og som tantramassør.
Workshoppen vil bestå af forskellige øvelser, hvor vi lærer hinanden at kende, bl.a. via berøringsøvelser, dans og andre interaktioner. Du vil komme til at opleve et hjerteligt rum, hvor du måske får rykket lidt på dine grænser imod mere nærvær - og du vil muligvis blive overrasket over hvor naturligt og let det kan føles.
Kom og oplev en vidunderlig nærværende aften med dine venner og alle de andre spændende mennesker derude!

RichardLoevtoft

Besøg centrets hjemmeside her: www.nathayogacenter.dk/byer/odense

OM AFTENENS LIVE EVENT

Tid til at sætte sig godt tilrette efter at kroppen har fået næring, nu åndelig føde og eftertænksomhed til sindet!
Fritze Buur fortæller om sin seneste bog, læser lidt op og forkæler os måske med anekdoter fra det virkelige liv. En moden kvindes modne syn på noget af det vigtigste, kærligheden i vores liv...

Fritze

Læs mere på www.facebook.com/Fritze-Buur og www.saxo.com/dk/mig-og-moedet
Du kan se et interview Ditte Mark har lavet med Fritza her: www.youtube.com

OM AFTENENS DJs
En af de mest erfarne DJs indenfor worldsmusic-genren og unikke dansefester som vores er DJ Caplu. Han har besøgt abunDANCEclub før til stor glæde, så det er med danselyst og gode bobler i maven vi præsenterer ham igen. Se mere på www.djcaplu.dk
Derudover er det herligt at kunne præsentere vores egen helt lokale, modige og danseelskende DJ Susan Dybkjær Johansson, der åbner ballet med en kort og intens session.

caplu SusanDybkjaerJohansson

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 15. august:
Se hvem der tilmeldte sig festen forlods her

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop /Love Meditation med Tine May Lindblå (www)
21:00 Discoteque DJ Caplu (www)
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
23:00 Live Event
23:15 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre


Workshop
Tine may Lindblå vil trygt guide jer igennem "Love meditation". Det er en social og aktiv dansemeditation, hvor vi møder hinanden med hjertevarme, øjenkontakt og energi. Der vil også være elementer af sang og indre fordybelse. Meditationen understøttes af forskellige
rytmer, der er komponeret specielt til lige netop denne meditation. Lovemeditation er oprindeligt udviklet af Veeresh fra Humaniversity.
Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse. ALLE med danseglæde og åbent sind vil blive en uforglemmelig oplevelse rigere. Der vil være ca. 15 minutters grundig introduktion og meditationen vil vare ca. 1 time. Det er en fordel at komme i behageligt og løstsiddende tøj med plads til bevægelse og udfoldelse.

Kom og vær med og lad kroppen og sindet danse dig varm, let og levende.
"Når du siger JA til kærligheden, siger du JA til dig selv..."

Tine

Tine may Lindblå har mange års erfaring med aktive og dynamiske meditationer. Hun har guidet og ledet meditationer i forskellige sammenhænge samt været igennem en lang rejse indenfor selvudvikling og kropsarbejde. Hun har for nylig færdiggjort sin uddannelse som parterapeut hos Joan Ørting. Besøg hendes side "Terapi & meditation" på Facebook her.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 14. marts.

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop / "De 5 Rytmer" med Nina Ejlskov (www & www)
21:00 Discoteque med stort dansegulv / DJ Caplu (www) og DJ tba
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:45 Live Event / Jonathan Christensen (www)
23:15 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre


Workshop
Certificeret 5Rhythms teacher Nina Ejlskov lægger sammen med Jer fundamentet for en skøn aften. "Energi bevæger sig i bølger. Bølger bevæger sig i mønstre. Mønstre bevæge sig i rytmer. Et menneske er bare det; energi, bølger, mønstre, rytmer. Intet mere. Intet mindre. En dans." ~ G. Roth

NinaEjlskovHvad er 5Rhythms?
5Rhythms er skabt a Gabrielle Roth og praktiseres af titusindevis verden over. Det er en dynamisk meditations praksis, en bevægelsespraksis gennem 5 rytmer, eller energistrukturer, der tilsammen danner en wave - en bølge. Osho sagde: "Selv hvis du ikke kender de rette trin, kan du danse. Og hvis du kan danse, hvem bekymre sig så om de rette trin?”
Alle kan danse 5Rhythms. Uanset om du har prøvet det før eller ej. Uanset alder, kropsform, eller sindsstemning. Blot der er lyst og nysgerrighed til bevægelse og meditation. Det er en spirituel praksis der inviterer til at give slip på sindets tankemylder og åbne op for en højere visdom; kroppens og hjertets visdom.
Thai-chi mestre øver den samme bevægelse igen og igen. Ikke for at kunne bevægelsen perfekt, men for at blive et med bevægelsen. Det er det vi gør i 5Rhythms. Vi bevæger os gennem landskabet af 5 rytmer, ikke for at kunne bevægelserne perfekt, men for at blive ét med rytmen. Blive ét med energien.

Den hurtigste måde at stilne sindet, er at bevæge kroppen.
At danse de 5Rhythms er at disciplinere sindet til at gå ud af den konstruktion det har fået og blive nærværende. At disciplinere sindet til at vende tilbage til nuet. Det er en bevægelses meditation. Praksissen er at danse. At bevæge kroppen. Ved at bruge kroppen, åndedrættet og rytmen ankommer vi igen hjem i os selv. Uanset hvilket mønster, sindelag, følelse eller tilstand der har overtaget, er der en rytme, en bevægelse der kan åbne op og føre os ind i fuld tilstedeværelse. Ind i nuet med et åbent sind og hjerte. At genskabe og genopdage os selv på ny igen og igen. Det åbner for en ny følelse af frihed og mulighed, som er både overraskende og healende, spændende og dybt genopbyggende.
Vi danser for at overgive os til et større rum end det personlige. Vi danser for at slippe alt hvad der er og forbinde os med det kreative rum. Bevæget og flyttet fra et sted til et andet.. Igen og igen og igen.

Hvis du har lyst til at danse og har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Nina Ejlskov ne@ninaejlskov.dk
Er du interesseret i at praktisere 5Rhythms så danses der hver 2. tirsdag (lige uger) i
"Kunst og filosoficentret Solvognen" · Kronprinsensgade 7 · 5000 Odense C.
De næste 2 gang er tirsdag d. 17 marts og tirsdag d. 31 marts fra kl. 19 – 21.
Se mere på www.5rhythms.ninaejlskov.dk , hvor du også kan tilmelde dig nyhedsbrev.
Du kan læse mere om 5Rhythms på www.5Rhythms.com

Live Event

JonathanChristensenGlæd Jer til talentfulde og yderst levende Jonathan Christensen, en folk singer-songwriter her fra Odense.
For digteren og sangskriveren Jonathan er mågen det smukkeste dyr: den højtsvævende og ensomme, havenes og vindenes betvinger.
Baudelaire sagde om mågen og poeten:
”The poet resembles this prince of cloud and sky
Who frequents the tempest and laughs at the bowman;
When exiled on the earth, the butt of hoots and jeers,
His giant wings prevent him from walking.”
Ligeledes er Jonathan Christensens musik mågens smukke klagesang: Sange om livet, om inderlighed, kærlighed og sorg – om at være udstødt og være verdens lort, og stadig kunne smile af det hele. I dette univers er mågens skrig et af vildskab, af glæde og af smerte.
Besøg ham på (www)

 

 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Fra festen lørdag d. 24. januar:

UlrikkeLerchefestens billedkunstner er Ulrikke Lerche

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop / "Opening to Trust" med Diana & Martin fra C.H.A.I.
21:00 Discoteque med stort dansegulv / DJ Chris Nunan
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:45 Live Event / Satyadev Barman (www)
23:15 Discoteque fortsat / DJ Chris Nunan & DJ Fibus
01:00 Kom smukt videre


Workshop
··::Opening to Trust::·· en aften med Diana og Martin fra C.H.A.I. s.e.c.s. - Copenhagen Heart Awakening Institute of Somatic Educations & Conscious Sexuality

"The best way to find out if you can trust somebody is to trust them." ~Ernest Hemingway

Vi vil gerne invitere mænd og kvinder, guder og gudinder til en workshop i tantraens tegn. Kom og oplev leg og fordybelse i et autentisk hjertemøde med dig selv og andre, hvor vi vil undersøge, hvordan vi relaterer til andre - hvad det er som kan gøre os utrygge og hvornår vi er klar til at åbne hjertet i kærlighed og i tillid. Du vil få mulighed for at observere din krops reaktioner og reflektere over emnet "TILLID" i forskellige hjerte-tantriske øvelser. Workshoppen er en miniudgave af en Melting Monday aften, og introduktion til vores "Tantric living and Loving" træning, som du kan opleve hos os i C.H.A.I.
Kom med nysgerrighed og et åbent sind. Vi vil skabe et trygt rum, hvor vi undersøger tillid, nærvær og tilstedeværelse i relationer. Forvent øjen-, hjerte- og kropskontakt. Vi vil grine, lege, udforske, udtrykke, meditere, connecte, reflektere, sanse og danse. Vi vil dele værdifulde øjeblikke i nærvær og ren glæde, smelte ind i kærligheden og nydelsen. Øvelserne vil være lette og blide og ikke grænseoverskridende.

Bemærk: Workshoppen guides på letforståeligt engelsk.

tantraLogo

Diana D'Light og Martin Heese, er internationalt anerkendte tantralærere, tantrabehandlere og sexologer, som til daglig er at finde på deres center, Copenhagen Heart Awakening Institute – CHAI, i Københavns centrum, hvor de blandt andet underviser på deres Tantrabehandleruddannelse og faciliterer workshops for mænd, kvinder og par, bl.a. Melting Monday, Body Temple, Melting for Lovers mm. De driver også firmaet TantraZone, hvor de udfører og underviser i Tantrabehandlinger samt rådgiver om intimitet, relationer og personlig udvikling. Kontakt: tantra@tantrazone.dk

Live Event
Satyadev - Sanger, sangskriver, musiker og meget mere, glæd dig! Mere info er på vej.

Satyadev

DJ Chris Nunan
Dj siden 2002 i Århus området. Opretter af Danseforum mailinglisten, der fortæller om og deler dansebegivenheder for folk med hang til fri dans, Fem Rytmer og lignende.
Med til at starte Club WannaDance i Århus, som et spirituelt orienteret dansested.
Med til at oprette Barfodsdanserne i Århus, der idag er et levende og dynamisk danse tempel skabt udelukkende af frivillige.

Min stil er at blande stilarter - starte i det stille og langsomt bygge musikken op omkring ekstatisk dans. Afhængig af publikum varierer jeg repetoiret, så en god danseoplevelse er sikker. Lidt Buddah Bar er som regel med, men Keb Mo og Punja musik er der også!
Jeg elsker simpelthen at være DJ!

ChrisNunan

Vi afholder 6 fester i 2015, alle lørdage:
24. januar · 14. marts · 16. maj · 15. august · 17. oktober · 21. november
Nedenfor ses programmerne fra de sidste arrangementer.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Fra festen lørdag d. 8. november:

19:00 Dørene åbnes (Caféen er åben)
19:30 Love Meditation Workshop / Tine May Lindblå
21:00 Discoteque med stort dansegulv / Dj Caplu
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
22:45 Live Event / Meditationsrejse med Klangskåle / Tom Hansen
23:15 Discoteque fortsat - DJ Caplu & DJ Fibus
01:00 Kom smukt videre


Workshop
Tine may Lindblå vil trygt guide jer igennem "Love meditation". Det er en social og aktiv dansemeditation, hvor vi møder hinanden med hjertevarme, øjenkontakt og energi. Der vil også være elementer af sang og indre fordybelse. Meditationen understøttes af forskellige
rytmer, der er komponeret specielt til lige netop denne meditation. Lovemeditation er oprindeligt udviklet af Veeresh fra Humaniversity.
Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse. ALLE med danseglæde og åbent sind vil blive en uforglemmelig oplevelse rigere. Der vil være ca. 20 minutters grundig introduktion og meditationen vil vare ca. 1 time. Det er en fordel at komme i behageligt og løstsiddende tøj med plads til bevægelse og udfoldelse.

Kom og vær med og lad kroppen og sindet danse dig varm, let og levende.
"Når du siger JA til kærligheden, siger du JA til dig selv..."

TineMay

Tine may Lindblå har mange års erfaring med aktive og dynamiske meditationer. Hun har guidet og ledet meditationer i forskellige sammenhænge samt været igennem en lang rejse indenfor selvudvikling og kropsarbejde. Hun er i øjeblikket ved at færdiggøre sin uddannelse som parterapeut hos Joan Ørting.

Live Event
Klangmeditation - vejen til et liv i balance med klangmassage.
Kom og oplev hvad klangmassage kan gøre for dig. Klangmassage er en dybtgående form for indre massage uden berøring. Velklingende toner og især blide vibrationer fra klangskåle direkte på kroppen går dybt ind og afhjælpe spændinger og blokeringer, hvor almindelig massage ikke kan nå.

TomKlangshaale Skovbehandling

Efter ældgamle teknikker fra Østen bruger Tom Hansen klangskålene til behandling af spændinger og blokeringer. Teknikken, der er over 1000 år gammel, og som stadig bruges i Østen, har Tom Hansen lært på flere studierejser til Nepal.
Gå ikke glip af en unik chance for at opleve en guidet klangmeditation, hvor du bliver ført ind i en verden af lyd og vibrationer, fra et utal af klangskåle fra Tibet og Nepal.
Læs mere om klangmassage www.klangmassagekursus.dk
····························································································

Fra festen lørdag d. 4. oktober:

ABDCtemaBillede
Festens billedkunstner var Tina Anette Madsen - Klik her for mere info

19:00 Dørene åbnes (Caféen er åben)
19:30 Danse Workshop / Evy & James Sampson
21:00 Discoteque med stort dansegulv / Dj DaFa
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
23:00 Live Event / Sanah May Lindblå
23:15 Discoteque fortsat - DJ DaFa & DJ Fibus
01:00 Kom smukt videre

Workshop
Ægteparret Evy & James Sampson og guider jer igennem en uforglemmelig aften fyldt med rytmer og bevægelser: Vi tager jer med på en musikalsk rejse til eksotiske lande som Jamaica, Argentina, og Sverige:) Lad musikken åbne dit hjerte og sind og flyv med. Det bliver svedigt og sjovt og alle kan være med. Vi ses!
I kærlighed fra Evy & James Sampson
www.evysampson.dk

Evy&JamesSampson

Live Event
Sanah May Lindblå vil med sin vokal og akustiske guitar give jer muligheden for en stund at hente fornyet energi til næste dans. Den unge smukke stemme vil fylde rummet med ballader om livet og kærligheden.

Sanah

DJ
Glæd jer til DJ DaFa, som kommer med kufferten pakket med masser af skøn dansemusik!
Lær hende bedre at kende via følgende links: facebook & twitter

DjDaFa
····························································································

Vi bød på følgende program lørdag d. 16. august:

19:00 Dørene åbnes
19:30 Workshop "De 5 Rytmer" ved Birgitte Rasmussen
21:00 Discoteque med stort dansegulv åbner · DJ Caplu & DJ Fibus
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
23:00 Live Event: Nanna Wich Lund på Keltisk Harpe
23:10 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre


Om Workshoppen

- The power of dancing
Vi vil danse igennem livets 5 universelle rytmer: flydende/power of being, staccato/power of loving, kaos/power of knowing, lyrisk/power of seeing og stilhed/power of healing. I dansen åbner vi op til rytmens energi. Det vækker vores opmærksomhed og nærvær i dans og væren, frigiver energi og kreativitet, smelter spændinger og grounder sjælen i vores dansende krop.

De 5rytmer er en kreativ dansepraksis med rytmer til at strukturerer vores unikke og improviserede bevægelser, en praksis af nærvær i bevægelse. Hvis du længes efter at blive mere fri og elsker at danse, er denne danse-praksis for dig.

Alle kan være med. Her mødes erfaren danser med nyere danser, ung med ældre, kvinde med mand, syg med rask. De 5rytmer åbner op for alle, uanset hvilken livsfase og cyklus vi danser med.

De 5rytmer ‘is the art of inspiring people to turn themselves inside out, transform their suffering into art, their art into awareness, and their awareness into action”, Gabrielle Roth.

BirgitteRasmussen

Birgitte Rasmussen har danset 5rytmer siden februar 1997 og er certificeret 5rytmelærer hos Gabrielle Roth siden 2008. Hun underviser klasser og workshops i Danmark, i Malmø og andre byer i Europa.

Mere om Workshops og Birgitte Rasmussen klik her
Om "De 5 Rytmer" i Danmark - lærere og kurser - klik her
Om "5RHYTMS" - ophav og internationalt - klik her

Om Musikken
DJ Caplu, en af Københavns fremmeste og mest respekterede DJs indenfor bl.a. World Music glæder sig vildt til at være rorgænger på dansegulvet!
DJ Caplu: "I am very proud and happy to play at the opening of abunDANCEclub.
I would like to invite you to a evening with a lot of grooves, vibes and dance melodies from all around - see you there for a great dance evening!"
Besøg hans hjemmeside her

DJcaplu

Live Event
Nanna Wich Lund beærer os med et sent besøg - til en mere stille stund, hvor du kan samle kræfter til næste runde på dansegulvet eller snuppe en drømmerejse i dit indre landskab.
Med sig har hun sin keltiske harpe.

NannaHarpe NannaHarpe

····························································································

Glæd Jer til novemberfesten:

19:00 Dørene og vores bar åbner
19:30 Workshop / HeartDance med Talasi (www) og Satya (www)
21:00 Discoteque DJ DaFa (facebook & twitter)
21:00 Vores chill-out område med hjemmelavet Chai åbner
23:00 Live Event / tba
23:15 Discoteque fortsat
01:00 Kom smukt videre


Workshop
Foråret er kommet og deler af sin vidunderlige " abundance" af lys, farver, dufte, varme og ny energi. Tid til også at lade hjertet springe ud og fejre hvem vi er, som mennesker blomster på jord. Det vil vi gøre på denne forårs AbunDance, med smukke hjerte til hjerte møder og Heartdance.

Talasi`s Heartdance er en simpel og kraftfuld måde at udveksle den kærlighed, vi alle bærer indeni os på. Den tager os dybere ind, og samtidig ud, af de personlige preferencer, og lader en større kærlighed gavmildt flyde til alle. Heartdance giver en følelse og oplevelse af at vi alle er forbundet, og at vi alle har en helt unik gave at give hinanden og vores verden.

Kom og oplev dit hjertes naturlige storhed i blomstring og lad dig blive elsket og set som den unikke being du er! Denne Workshop med Deva Talasi vil uden tvivl efterlade deltagerne i en opløftet og hjerteåben tilstand, som helt sikkert vil sætte sine positive spor på resten af aftenen.

Talasi Satya

"Living Heart" guide Talasi Ørting har mere end 25 års erfaring med personligt og spirituelt udviklingsarbejde. Hendes arbejde har mange facetter, men specielt er hun kendt for sin evne til at åbne menneskers hjerter og skabe en forbindelse til den visdom og sandhed vi alle bærer indeni i os selv.
Hun er stifter af "Living Heart School " og arbejder som workshopleder, spirituel guide, ceremonileder og foredragsholder i såvel Danmark som internationalt.

Læs mere om Deva Talasi på : www.devatalasi.dk